Åpen dag

Klar for verden!

Bruk hele deg: På Steinerskolen får du studiespesialiserende programfag kombinert med praktiske og kunstneriske fag som en del av pensum.

Siden 1992 har Steinerskolen tilbudt videregående utdannelse. Hos oss finner du engasjerte lærere som vil noe sammen med deg. Vi har rykte for å ha et godt og inkluderende miljø og et tett samarbeid mellom lærer og elev.

I utgangspunktet har vi lite fokus på karakterer, men det betyr ikke at du ikke får vurdering! Under hele skolegangen får du løpende og grundig vurdering av ditt arbeid og din innsats, i tillegg til terminkarakterer.

Ved endt skolegang får alle våre elever et fullverdig vitnemål med karakterer. Det gjør deg klar for videre studier og ikke minst for verden!

Interessert i å høre mer?

Åpen dag og infomøte : Torsdag 20 januar 2022, klokken 17:00 – 19:00.

Velkommen til digital åpen dag! På nettsiden vår finner du informasjonsvideo og virtuell omvisning, og våre lærere sitter klar til å svar på spørsmål via «Q & A» Still spørsmål her.

På grunn av smittevern har vi ikke åpent hus. Dersom du ønsker å oppleve skolen fysisk, ta kontakt så kan vi avtale et besøk.

Vel møtt!

Det gjøres oppmerksom på at skolen har inntak til Vg1 og Vg2. Ref inntaksreglement.